Program de transformat mp3 in wav

Cautati un program cu ajutorul caruia sa transformati un fisier mp3 in wav si nu stiti cum sa faceti acest lucru?
Iata ca navigand pe internet am gasit un astfel de program cu care sa convertiti mp3 in wav foarte usor, doar prin instalarea acestui program.
AVM Converter este programul despre care va vorbeam, cu ajutorul caruia puteti transforma fisierele mp3 in wav, doar in cateva secunde. Utilizarea acestuia este accesibila oricarui utilizator, deoarece tot ceea ce trebuie sa faceti dupa ce ati instalat acest program este sa adaugati fisierele pe care doriti sa le convertiti prin apasarea butonului "Add file(s)", dupa care selectati mai jos formatul de iesire al acestora, practic formatul in care vreti sa convertiti fisierul ales si dati pe butonul "Start".
Acum asteptati sa se converteasca fisierul sau fisierele pe care le vreti convertite in formatul ales. Durata de convertire a acestora depinde de numarul fisierelor pe care le aveti de convertit in acel moment.


Un tutorial video despre cum sa convertiti un format mp3 in wav aveti mai jos.Pentru a descarca acest program AVM Converter accesati urmatorul buton de download:
Cum vi se pare acest program de transformat mp3 in wav, AVM Converter?


EmoticonEmoticon