Cum imi fac contul de Facebook privat? - Raspunsul aici

Vrei sa iti faci contul tau de Facebook privat si nu sti cum? Vrei ca doar prietenii tai de pe Facebook sa poata vedea poastarile tale sau fotografiile tale si nu sti cum sa faci acest lucru?
Daca vrei sa iti faci contul de Facebook privat, adica sa poata sa iti vada pozele sau postarile decat prietenii trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli dupa cum urmeaza:
1. Dupa ce te-ai conectat la contul tau de Facebook ai sus in bara albastra in dreapta un lacatel, dai click pe el si iti va aparea comenzile rapide pentru confidentialitate (acelasi lucru il poti face si de la optiunea Setari si dupa Confidentialitate);
2. Dupa ce ai dat click pe lacatel iti va aparea intrebarea "Cine poate sa-mi vada lucrurile?", dai click pe ea si iti va aparea mai jos intrebarea "Cine poate sa-mi vada postarile viitoare?" - aici poti sa selectezi daca vrei toti prietenii sau doar o parte din ei.

Aceasta este varianta scurta, dar pentru mai multe setari unde poti pune tot ce ai in contul tau de Facebook pe privat poti intra in meniul Setari si dupa Confidentialitate unde ai mai multe optiuni, tot ceea ce trebuie sa faci fiind sa selectezi la optiunea pe care o vrei pe privat.


EmoticonEmoticon