Mesaje / SMS-uri de Craciun, Urari de Craciun - cele mai frumoase

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna va prezint mai jos unele dintre cele mai frumoase mesaje, sms-uri si urari de Craciun pe care le puteti trimite persoanelor dragi din viata dvs., prietenilor si familiei.
Acestea sunt:

- Fie ca aroma de brad si portocala, colindele si cozonacul cald impreuna cu mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

- Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun Fericit !

- Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, de la un suflet la altul, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape si mai buni! Un Craciun cat mai frumos sa aveti parte si un nou an cat mai luminos!

- Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi, intr-o armonie totala, iar aceasta sfanta sarbatoare de Craciun sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Craciun Fericit!

- In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini, eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa mananci singur, asa ca imparte si la altul. Deci cand vin la tine?

- Fie ca sarbatorile sfinte din acest an sa va umple sufletul de bucurie, iubire, speranta si fericire, iar mosul sa va aduca cele mai dorite si surprinzatoare cadouri, astfel sa le puteti imparti cu cei dragi. Sarbatori Fericite!

- Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute. Bradul e impodobit iar mosul tot grabit. Noi asteptam cuminti, toti foarte fericiti. Ca Craciunul e foarte aproape iar inima noastra tare bate. Asa ca un Craciun cat mai frumos si fericit alaturi de cei dragi.

Cam acestea sunt mesajele, sms-urile si urarile de Craciun pe care le puteti face celor dragi.
Daca stiti si altele lasti un comentariu mai jos pentru a ne bucura cu toti de aceste frumoase mesaje de Craciun.


EmoticonEmoticon