Program de inregistrat desktop HD si jocuri - Bandicam Download

Cautati un program cu care sa inregistrati / filmati desktop-ul HD sau pur si simplu sa va filmati in timp ce jucati jocuri pe calculator?
Ei bine Bandicam este solutia ideala, deoarece acest program de inregistrat video, atat pentru desktop , cat si pentru jocuri este foarte usor de folosit si este disponibil in versiune gratuita, astfel incat va puteti bucura de o inregistrare de inalta calitate, fara batai de cap.
Cu ajutorul acestui program de inregistrat desktop HD puteti sa va filmati in timp ce jucati jocurile dvs. preferate, cum ar fi Fifa, Minecraft sau WOW sau pur si simplu sa va filmati in timp ce navigati pe calculator sau internet pentru realizarea anumitor tutoriale video.
Cu Bandicam o sa va familiarizati foarte rapid cu el, deoarece este un program foarte usor de folosit si foarte bine pus la punct. Puteti seta programul sa inregistreze doar o parte din desktop sau intregul ecran, avand posibilitatea sa personalizati captura  dupa bunul plac.
O alta caracteristica a acestui program de inregistrat video este ca puteti salva astfel clipul video obtinut in cele mai cunoscute si utilizate formate, precum .AVI sau MP4.


Bandicam suporta o rezolutie foarte mare de pana la 3840x2160 si poate face inregistrari cu o durata de peste 24 de ore, in plus marimea inregistrarilor video obtinute este una foarte mica, putand astfel urca pe orice site de upload foarte usor.
Pentru a descarca acest program de inregistrat desktop HD si jocuri, Bandicam, o puteti face de pe urmatorul link de download:EmoticonEmoticon