Program de inregistrat vocea si editat fisiere audio - Audacity Download

 Audacity este un program de editat fisiere audio, dar se poate folosi si pentru a inregistra, acesta fiind disponibil pentru sistemele de operare Windows (PC), macOS, Unix si Linux.

Acest program de editat fisiere audio, Audacity, pe langa faptul ca poti inregistra vocea sau alte sunete, are in componenta mai multe optiuni, cu ajutorul carora puteti aduga anumite efecte precum normalizarea sunetului, taierea sau modificarea acestuia. De asemenea se poate mixa si melodii cu ajutorul lui.

Audacity va permite sa puteti programa cand incepe si cand se termina o inregistrare, sa o editati din mers, sa mariti sau sa micsorati viteza de redare, reducerea zgomotului, reducerea si izolarea vocii pentru a putea creea karaoke.

Interfata acestui program de editat si inregistrat este una foarte simplista si foarte intuitiva, astfel incat sa va pueti bucura de toate optiunile lui fara alte batai de cap. 

Un tutorial video despre cum sa folositi Audacity, cum sa inregistrati si sa editati fisiere video puteti urmari mai jos.


Pentru a descarca acest program de inresistrat vocea si editat fisiere audio accesati urmatorul link: Audacity Download Free


EmoticonEmoticon