Program de instalat aplicatii Android pe calculator (PC) - BlueStacks App Player

 Daca doriti sa folositi si sa instalati aplicatii Android pe calculator (PC), nimic nu este mai simplu, deoarece BlueStacks App Player va ofera aceasta posibilitate.

Cu ajutorul acestui program de instalat aplicatii Android pe calculator, BlueStacks App Player, va puteti descarca, instala si utiliza orice aplicatie Android, doar prin pornirea programului, astfel incat sa puteti folosi orice aplicatie pe care o utilizati si pe smartphonul dvs Android.

O caracteristica foarte utila a acestui program, este aceea ca va puteti inregistra ecranul, astfel incat sa puteti crea videoclipuri HD si sa le partajati online.

Bineinteles ca cu ajutorul lui BlueStacks App Player puteti partaja si imagini direct de pe calculatorul dvs, dar sa rulati si jocurile Android preferate.

Cu ajutorul acestui program de rulat aplicatii Android, pur si simplu este ca si cum va mutati propriu smartphone pe calculator, avand posibilitatea de a il folosi direct de pe Windows.

Pentru a descarca acest program de instalat aplicatii Android pe calculator,BlueStacks App Player, accesati urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon