Cum faci un cont Skype - Creare cont Skype

Vrei sa iti faci un cont Skype si nu sti cum sa faci acest lucru?
Iata mai jos pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru crearea unui cont Skype:
1. In primul rand pentru a crea un cont Skype trebuie sa accesezi urmatorul link: login.skype.com;
2. Acum pentru a face un cont Skype trebuie sa completam formularul aparut cu numele si prenumele dvs. si o adresa de e-mail (va fi necesara repetarea adresei de e-mail in casuta alaturata). Toate aceste casute sunt obligatorii pentru a fi completate.
Atentie! Va puteti crea un cont Skype si cu ajutorul autentificarii la contul dvs. de Microsoft sau Facebook!
3. Acum vom trece la formularul privind informatiile din profilul dvs. de Skype disponibil mai jos de cele mentionate mai sus. Aici puteti completa optional data de nastere, daca sunteti barbat sau femeie, orasul din care faceti parte si numarul de telefon iar obligatoriu trebuie completat tara si limba vorbita. Veti fi intrebat in ce scop veti folosi Skype, unde veti putea alege din doua optiunii si anume conversatii personale sau de afaceri iar ma jos va trebui sa va alegeti un nume unic de utilizator Skype, cuprins intre 6 si 32 de caractere si o parola, aceste campuri fiind obligatorii de completat.
Mai jos va trebui sa introduceti un text dupa care dati click pe "De acord, continua".
Gata acum sunteti posesorul unui cont Skype.
Puteti descarca Skype de aici.
Acum pentru a va conecta la contul dvs. de Skype va trebui sa introduceti numele unic de utilizator si parola, dupa care va puteti aduga prietenii in cont.


EmoticonEmoticon