Shockwave flash has crashed - Rezolvare in Google Chrome

V-ati saturat ca de fiecare data cand vrei sa urmariti un video va apare eroarea Shockwave flash has crashed  in Google Chrome si nu mai puteti vedea acel video?
Iata mai jos rezolvarea acestei erori care va da batai de cap pe Google Chrome:
Acesata eroare va da din cauza Flash Player-ului pe care il aveti instalat in Google Chrome. Pentru a rezolva aceasta eroare "Shockwave flash has crashed" trebuie sa descarcati si sa instalati cea mai noua versiune a Flash Player-ului de aici. Odata instalata aceasta versiune tastati in bara de adrese: chrome://plugins/ in care va va aparea pluginurile instalate in Google Chrome.  La pluginuri dati click in drepta pe Detalii iar la Adobe Flash Player va va aparea pluginurile pe care le aveti instalate. Acum dezactivati versiunea veche a Flash Player-ului dvs. si activati versiunea noua.


Un astfel de tutorial il puteti urmarii si in video-ul de mai jos, care va va explica pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a scapat de aceasta eroare:


Asta este tot! Acum nu va va mai aparea eroarea "Shockwave flash has crashed" in Google Chrome. Sper ca va fost util acest tutorial iar daca aveti intrebari legate de acest subiect lasati un comentariu mai jos.


EmoticonEmoticon