www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro 2014-2015 - Voteaza Noii Concurenti Mireasa pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu este cel mai urmarit show de matrimoniale de pe Antena 1, care va ofera posibilitatea sa va sustineti concurentii preferati din noul sezon 2015 prin votul dvs. absolut gratuit pe site-ul oficial de votare Mireasa pentru fiul meu: www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro.
Noii concurenti Mireasa pentru fiul meu din acest sezon 2015 ii puteti urmarii in fiecare zi de luni pana vineri de la orele 12:00 si 14:00 si sambata de la orele 14:00 si 17:00, cand va avea loc Finala Saptamanii si unde veti vedea rezultatul voturilor dvs., si anume cine va deveni Mirele si Mireasa Saptamanii.
Concurentii initiali care au intrat in casa Mireasa pentru fiul meu in sezonul 2015 sunt urmatorii:
Fetele:
1. Raluca, 2. Carmen, 3. Ionela, 4. Elly, 5. Roxana, 6. Valentina, 7. Madalina, 8. Elena,  9. Andreea, 10. Simona, 11. Cristiana.
Baieti si mame:
12. Flavius si Gheorghita, 13. Catalin si Ecaterina, 14. Teodor si bunica Maria, 15. Nicolae si Maria, 16. Lucian si Nagie, 17. Stefan si Viorica, 18. Cristian, 19. Danut, 20. Alexandru, 21. Marian, 22. Mihail, 23. Daniel.
Concurentii dvs favoriti ii puteti vota in fiecare sambata in timpul Finalei Saptamanale de la ora 14:00 pana la ora 19:00 sau in timpul saptamanii, cand acestia sunt propusi spre eliminare sau cand participa la vreun concurs organizat de staff-ul Mireasa pentru fiul meu.


Pentru a vota gratuit concurentul sau concurenta preferata pentru a iesi la Finala Spatamanii Mirele sau Mireasa Saptamanii o puteti face prin intermediul site-ului oficial de votare www. voteazamireasapentrufiulmeu.ro de aici:
www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro 2015

Cum vi se par concurentii  Mireasa pentru fiul meu din acest sezon 2015? Si pe care ii sustineti? Lasati un comentariu cu favoritul dvs. si sustineti-l prin vot pe site-ul oficial de votare www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro de pe link-ul de mai sus.

10 comentarii

Valentina este cea mai frumoasa din casa. O sustin si o votez pana la capat. PUPICI :***

Cristiana si Marian sunt cei mai frumosii din casa .Ii sustin si ii votez pana la capat .PUPICI :-*

Sustin Lucian si Elena si sper ca se vor impaca . Doamna Nagie ar trebui sa il lase pe Lucian fie cu Elena pentru ca ei sunt facuti unul pentru ceilalti . Elena , ar trebui sa isi urmeze inima pentru ca Lucian vrea sa se impace dar ea il evita . Va sustin si va votez in continuare . Pupici !!!

Simona si Cristiana au fost alături de Carmen. Susțin Elly si Cristian, să nu vă despărțiți niciodata și vă votez in continuare sa câștigați emisiunea!!! Pupici!!! Cu drag Corina si Mihaela din Bicaz.

Simina și Roxana au fost alături de Carmen atunci când a avut nevoie. Susțin Elly și Cristian!!! PUPICI!!!

Ana te sustin si te rog incearaca sa fi mai fericita.Petru nu te gandi la varsta si la iubire doar dragostea aduce sperante nu varsta,voi doi sunteti preferati mei.

nu stiu cum vad unii acest sezon.dar este sub orice critica.teo si ionela,este o pereche atipica.teo este atit de plictisit i se vede pe fata,parca este insurat de 20 de ani,ionela are un caracter inposibil,josnic si razbunator.feritiva de ea ,este exact tipic unei tate care toata ziua sta pe sant la birfa.cristian si eli nu au nici o sansa de a deveni un cuplu adevarat.eli este mult prea legata si dependenta de familie,simona si roxana sint doua frustate,invidioase si negre la suflet.cel putin simona tace,dar roxana isi da niste aere de atotstiutoare, dar da in gropi,de fizic ce sa mai spun la 20 de ani arata ca mine la 70 de ani.in acest sezon nu sint concurenti de care sa te lipesti,nici nu merita sa-ti pierzi timpul sa te uiti la acest program.

Ionela si Roxana ,sunt rele si lipsite de bun simt. Tot timpul comenteaza si isi varsa veninul. Ar trebui sa se ia masuri cu ele ca fac numai cearta si se cred stapanele casei. Nu ar trebui permis sa terorizeze concurentii noi,in special pe Andrada. Ionela e sub orice critica ,a devenit antipatica si chiar nu mai putem sa o suportam.

Ely este o prefacuta nu-l vrea asa de mult pe Cristian cat vrea premiu cel mare ,impreuna cu familia ,nu este nici frumoasa nici desteapta nici buna de maritat nu stiu ce cauta in casa .....poate maicasa crede ca are vreo zina ...iar cu aceasta poveste este si o facatura de staf pentru audienta.......sunt sigura...........nu se mai merita sa pierdem timpul cu asa o emisiune ..plictisitoare

Am inteles ca unii comentatori au facut sesizari la CNA pentru a se lua masuri cu aceasta emisiune degradanta ,cu concurenti lipsiti de educatie, cu violenta ,betii ,vocabular de mahala ,etc. desi multi au scris despre faptul ca emisiunea a devenit o mizerie ,Antena 1 ,producatorii ei ,nu au luat nicio masura . Cum se poate ca cei vinovati sa nu fie descalificati ,ba dinpotriva sunt recompensati cu iesiri ,cu mese romantice ,cu sederi in apartamente ,etc. Credeam ca macar Mirela Boureanu sa nu se preteze la asa mizerie ,dar se vede ca nu mai exista bun simt di decenta si se promoveaza toate mizeriile,incultura ,violenta ,imoralitatea. Rusine !


EmoticonEmoticon