Microsoft Office 2013 Download (cel mai nou)

Cei de la binecunoscutul Microsoft au lansat cea mai noua versiune a pachetului Microsoft Office, si anume Microsoft Office 2013 Profesional Plus.
Noua versiune Microsoft Office 2013 poate fi incercata absolut gratuit prin varianta demo pusa la dispozitie, unde veti putea folosi atat Microsoft Office Word 2013, cat si Power Point 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Access 2013, Editura 2013 si Outlook 2013.
Toate aceste programe din pachetul Microsoft Office si-au pastrat vechile caracteristici, la care s-au adaugat altele noi, astfel incat sa nu fiti total nefamiliarizati cu noua versiune, astfel incat in Word 2013 efectuarea de modificari in documente a suferit o revizie imensa, pentru o editare mult mai rapida si mai usoara iar acum fiind posibila si editarea formatelor PDF, fara a mai fi nevoie de nici un alt program instalat precum Adobe Acrobat.

In PowerPoint 2013 modul de prezentare a suferit si el mici modificari precum acesta acum este disponibil in acelasi timp in doua moduri, atat pentru prezentator, cat si pentru public, oferind detalii foarte pretioase ambelor parti.
Noua versiune Excel 2013 va simplifica totul prin analizarea tabelului, detectarea relatiilor dintre celule si sugerarea de valori si texte care au legatura cu tabelul dvs., astfel incat sa puteti realiza un tabel cat mai rapid si mai profesional intr-un timp cat mai scurt.
Asadar daca vreti sa incercati in varianta gratuita noul Microsoft Office 2013, il puteti descarca de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon