Google Earth 7 Download - Cel mai nou

Google Earth 7 este un program cu ajutorul caruia puteti explora globul, fie de la distante foarte mari, fie chiar de cativa metri distante, toate acestea fiind posibilie cu ajutorul satelitului.
Cu ajutorul acestui program de explorat Pamantul, Google Earth, puteti vizualiza orice tara, oras sau localitate din orice parte a lumii, prin imaginiile pe care le aveti la dispozitie, dar si prin hartile foarte bine conturate.
In functie de cautarea dvs. veti gasi informatii foarte utile despre zona cautata, precum descrierea zonei, imagini din zona sau peisaje, specii pe cale de disparitie daca exista in acel loc sau chiar punctele turistice din zona.
In afara de zone turistice sau diferite tari sau orase de pe harta, mai puteti explora prin optiunea "Apa", marile, oceanele sau creaturile marine, fiecare avand informatii foarte utile. De asemenea daca doriti sa explorati spatiul puteti selecta optiunea "Luna", "Marte" sau "Cer", unde veti putea vedea intreg universul.
O alta optiune foarte interesanta pe care o are acest program, Google Earth 7, este aceea ca aveti la dispozitie o noua functie care va permite sa vizualizati evolutia anumitor zone in decursul ultimiilor ani prin selectarea optiunii "Imagini istorice".
Interfata acestui program, Google Earth 7, este una foarte simplista, cu care va veti familiariza foarte repede, aceasta avand optiuniile foarte bine organizate pentru navigare mult mai usoara a utilizatorului.

In concluzie acest program de explorat Pamantul, Google Earth 7, este o aplicatie foarte utila, unde veti putea vedea si gasi informatii mai mult sau mai putin despre orice loc de pe Pamant, doar prin cateva clickuri.
Pentru a descarca Google Earth 7 o puteti face gratuit de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon