Desktop la distanta - AnyDesk | Conectare calculator (PC) la distanta

 Va prezentam intr-o postare mai veche cum sa va conectati de la distanta la un alt calculator, cu ajutorul lui TeamViewer, insa daca doriti un program asemanator, AnyDesk este solutia perfecta.

AnyDesk este un program de intrat in alt calculator (software pentru desktop la distanta) cu ajutorul internetului, astfel incat sa puteti controla sau gestiona un alt calculator, de pe propriu calculator sau laptop.

Ca si compatibilitate cu sistemele de operare, AnyDesk, accepta cele mai folosite si populare sisteme, precum Windows (toate versiunile), Android, iOS, Linux, MacOS, ChromeOS, FreeBSD si Raspberry PI.

Utilizarea acestui program pentru conectare calculator / PC la distanta se face foarte usor, AnyDesk, fiind disponibil fara instalare, tot ce trebuie sa faceti este sa il deschideti, dupa care fie sa distribuiti adresa dvs unica aparuta in program, pentru a intra altcineva pe calculatorul dvs, fie sa cereti adresa unica a celuilat calculator pe care doriti sa va conectati. In prealabil o sa va ceara acordul pentru a putea intra pe desktopul dvs.

Pentru a descarca acest program pentru desktop la distanta, AnyDesk, puteti accesa urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon