Transfer fisiere mari gratuit - SHAREit

 SHAREit este un program cu ajutorul caruia puteti trimite fisiere mari, dar si fisiere mai mici precum imagini, muzica si aplicatii.

Un mare avantaj pentru acest program de transfer de fisiere gratuit, SHAREit, este acela ca acesta poate functiona si fara o conexiune la internet, deoarece foloseste un hotspot privat, cu ajutorul caruia puteti partaja intre pana la 5 dispozitive.

O alta caracteristica foarte importanta a acestui program de transfer de fisiere, este aceea ca se poate transfera fisiere de toate dimensiunile, fara a avea o limita de transfer.

SHAREit este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, precum Windows, Android, Mac si iOS, astfel incat sa puteti partaja fisiere pe toate dispozitivele pe care le utilizati,

O alta caracteristica foarte buna a lui SHAREit, este aceea ca fisierele transferate intre dispozitive nu isi pierd deloc din calitate, ceea ce face acest program de transfer de fisiere, unul dintre cele mai bune programe de partajare a fisierelor de acest tip.

Pentru a descarca acest program de transfer fisiere mari si nu numai, SHAREit, accesati urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon