Cum sa transferi id-urile de messenger de pe un id pe altul (Copiaza lista de mess pe alt id)

Vrei sa transferi (copiezi) lista ta de id-uri de pe messenger pe un alt id, si nu sti cum poti face acest lucru? Iata in tutorialul de mai jos cum poti copia contactele tale de mess de pe un id pe altul:
1. In primul rand pentru a copia lista de id-uri de un id pe altul, iti trebuie multimess-ul, pentru a putea avea ambele id-uri deschise, in cazul in care vrei sa copiezi lista de pe id-ul vechi pe cel nou.
2. In id-ul nou trebuie sa ai adaugat si id-ul vechi pentru a transfera contactele, acest lucru se face in felul urmator : din messenger selectati iconita cu "Add a contact", unde in prima casuta adaugati id-ul dupa care dati Next - Next - Finish.
3. Acum intrati in meniul id-ului vechi de messenger la: Actions - Send My Messenger List.
4. In lista aparuta selectati id-ul nou sau cel carui vreti sa trimiteti contactele, puteti trimite lista si mai multor id-uri, selectand-ule, dar in cazul nostru selecati doar id-ul nou si dati Next.
5. In noua lista aveti 2 optiuni, si anume sa bifati Select All sau sa bifati manual doar ce id-uri vreti sa transferati, dupa care dati Next.
6. Acum veti primi anumite mesaje de validare pe noul id sau pe id-urile pe care ati vrut sa trimiteti contactele, in care trebuie sa le dati Accept.
 Gata asta e tot, acum asteptati sa va dea Accept si cei pe care i-ati adaugat in noul id.


EmoticonEmoticon