Instalare Windows de pe stick USB bootabil

Vrei sa instalezi Windows-ul de pe un sick USB si nu sti cum sa faci acest lucru sa faci stick-ul bootabil?
Mai jos iti prezint un program care te va ajuta sa efectuezi instalarea Windows-ului de pe un stick bootabil.
Acest program de instalare Windows de pe stick USB bootabil se numeste WinToFlash. Acesta este un program portabil cu care iti poti face stick-ul USB bootabil si astfel poti instala orice sistem de operare, fie el Windows XP, Vista, 7 sau 8.
Tot ceea ce trebuie pentru a face stick-ul USB bootabil cu acest program trebuie mai intai sa il descarci, dupa care sa il dezarhivezi si sa il rulezi, nefiind necesara instalarea acestuia, deoarece este un program portabil. Prima data dupa ce il deschideti va va cere acceptarea unor termenii.
Acum cum facem stick-ul bootabil cu Windows?
In primul rand conectam stick-ul la calculator. Acum selectam optiunea "Wizard mode" din programul WinToFlash, dupa care dam click pe "Windows Setup Transfer Wizard". Se va deschide o fereastra unde vom gasi  "Windows files path" (aici selectam imaginea Windows-ului pe care vrem sa il instalam de pe calculator) si "USB drive" (aici selectam partitia stick-ului).
Acum dam "Next" si asteptam circa 30 de minute, in functie de calculatorul fiecaruia ca acest program sa ne faca stick-ul bootabil cu Windows.
Acum cand vrem sa instalam Windows-ul de pe stick, pe calculator va trebui sa intram in BIOS si sa selectam USB-ul pe primul loc la prioritate bootare.
Acest program de instalare Windows de pe stick USB, WinToFlash, il puteti descarca de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon