Top Eleven Tokens free - Castiga tokeni / jetoane gratis

Joci Top Eleven pe Facebook sau pe site-ul oficial si nu sti cum poti castiga tokeni/jetoane gratis (tokens free)?
Iata solutia mai jos cum poti castiga tokeni / jetoane gratuit la jocul tau preferat de fotbal Top Eleven. Totul este simplu pentru a castiga tokens free, fara coduri sau alte programe de instalat care iti va aduce jetoane gratuite nelimitate, toate acestea nefiind reale, nefunctionand nici una dintre aceste metode.
Asadar pentru a castiga tokeni / jetoane (tokens free) pe Top Eleven tot ceea ce trebuie sa faci este sa recomanzi si prieteniilor tai de pe facebook sa joace acest joc din optiunea Manager - Recomandari, astfel la fiecare prieten care va juca acest joc vei primi cate un token, plus ca la alte obiective pe care acestia le ating iti ofera alte jetoane.
O alta metoda de a castiga tokens free este aceea de a selecta optiunea Castiga Jetoane din dreapta sus a jocului iar acolo va trebui sa descarci anumite aplicati sau sa completezi anumite somdaje si multe altele, fiecare dintre acestea aducandu-ti un numar mai mic sau mai mare de jetoane gratuite.
O a treia metoda este aceea de a semna contracte cu sponsorii si drepturi TV care iti va aduce pe fiecare zi minim 1 token gratuit in functie de contractul semnat.
Cam acestea sunt metodele prin care puteti castiga tokeni / jetoane gratis in Top Eleven. Nu cautati coduri sau alte programe ca nu functioneaza nici unul.

4 comentarii

pai aici te contrazic
exista programe care merg
stai mai mult pe licitatii si ai sa vezi acolo juc
care la nivel doi sau dezvoltat atat de mult ca depasesc pe altii de nivel 10 care au juc corect si in fiecare zi
sa incerci sa vezi dak potii licita inpotriva lui
la nivel 2 avea echipa de 34
banii 20 m
si valoare echipei de 35
iar la stadion nu mai spun
fa un calcul si vezi de catii tokenii ar avea nevoie
ce zici avea hack? care functiona
am strans 12 tokenii degeaba

Mare dreptate ai,asa am patit si eu :(

:D Poate a bagat banii in joc..De unde sti tu ca avea hack

Bai frate e prea putini bani si nu prea poti sa faci nimica


EmoticonEmoticon