Mesaje de Paste 2014 - Cele mai frumoase

Cautati cele mai frumoase mesaje, urari, SMS-uri de Paste pentru persoanele dragi si nu stiti de unde sa le luati sau pur si simplu nu aveti inspiratie sa creeati unul si vreti sa trimiteti mesaje de Paste celor apropiati pentru a darui bucuria Sfintei Sarbatorii de Paste acesora?
Mai jos aveti cele mai frumoase mesaje de Paste din 2014 pe care le puteti trimite persoanelor dragi:

Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit !

Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat !

In Sfanta Noapte a Invierii, cand clopotele bat, sa stam impreuna cu cei dragi, cu lumanari aprinse si cu sufletul curat sa spunem: Hristos a Inviat !

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit !

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii pacii si iertarii iar frumoasa primavara sa va intre in suflet. Paste Fericit !

De Paste iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul pufos, de vinul dulce si de toti prietenii adevarati, cu care sa ciocniti oua inrosite si sa spuneti: Hristos a Invitat !

Fie ca Domnul Nostru Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu ocazia Sfintei Sarbatori Pascale iar ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, sanatate si multe bucurii. Paste Fericit !

16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de Sarbatori iar ultimul a citit: Un Paste Fericit !

Cam acestea sunt mesajele, urarile, SMS-urile de Paste pe care vi le daruiesc si voua. Daca aveti alte mesaje de Paste lasati un comentariu cu acestea mai jos pentru a afla si alti de ele.
Va urez Paste fericit!


EmoticonEmoticon