Advanced SystemCare 7 - program de reparat erori si optimizare windows

Advanced SystemCare 7 este un program cu ajutorul caruia putem repara erorile date de catre sistemul nostru de operare, cat si optimiza de astfel windows-ul pe care il avem instalat.
Acest optimizator de sistem, Advanced SystemCare 7, poate repara majoritatea problemelor cu care ne confruntam ale sistemului de operare, cum ar fi:  fisiere de tip junk (acele fisiere care ocupa spatiu pe hard disk, dar nu contin informatii utile si care nu sunt utilizate de nici o aplicatie), chei de registru care sunt stricate, anumite setari care duc la ingreunarea sistemului si multe alte tipuri de acest gen care ne fac o navigare mult mai greoaie pe windows.
In plus de cele mentionate mai sus, si anume ca acest program poate repara si optimiza sistemul nostru, Advanced SystemCare contine si diferite functii de securitate care pot prevenii, detecta si indeparta diferite elemente spyware care ameninta sistemul dvs.

Acest program este solutia ideala de a repara si optimiza sistemul dvs. intr-un mod foarte usor si rapid, care va va face sistemul sa ruleze mult mai rapid si intr-un mod cat mai curat.
Un tutorial despre cum sa utilizati acest program gasiti in video-ul urmator:


Puteti descarca acest program de reparat erori si optimizare windows, Advanced SystemCare 7, de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon