KMPlayer Download - player audio si video

Cautati un program usor de folosit cu care sa ascultati muzica si sa vizionati filmele dvs. preferate?
Am sa va prezint mai jos un player audio si video foarte usor de folosit, care suporta tot felul de formate de fisiere, dintre care le enumeram pe cele mai importante: AVI, FLV, ASF, WMV, AVS, MKV.
Acest program de vazut filme si ascultat muzica despre care va vorbesc se numeste KMPlayer si reprezinta solutia ideala de a viziona un film fara batai de cap prin redarea foarte rapida a oricarui format sau de a te relaxa prin asculatarea melodiilor preferate.
O caracteristica distractiva a acestui player multimedia este aceea ca atunci cand ascultati o serie de melodii, odata cu schimbarea melodiei se schimba automat si culoarea acestui player.
Un avantaj al acestui player video si audio este ca nu consuma multe resurse de sistem, astfel incat nu ingreuneaza buna functionare a calculatorului dvs. si nu ocupa mult spatiu pe hard disk, acesta avand circa 31 MB.

Asadar daca doriti sa incercati acest program de ascultat muzica si vazut filme, KMPlayer (cea mai noua versiune), il puteti descarca gratuit de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon