Microsoft Office 2010 Download

Iata ce cei de la Microsoft au lansat binecunoscutul pachet Microsoft Office intr-o noua versiune, si anume versiunea Microsoft Office 2010, care vine cu o serie de caracteristici noi si imbunatatiri, ceea ce ne va ajuta mult mai mult in elaborarea proiectelor noastre.
Noul pachet Microsoft Office 2010: Acasa si Pachet de Afaceri are in componenta cele mai cunoscute si folosite aplicatii, si anume: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote si Microsoft Outlook.
Interfata acestor aplicatii a suferit o serie de modificari usoare cu care o sa va familarizati foarte repede odata ce o sa incepeti sa folositi noua versiune Microsoft Office 2010. De asemenea ne sunt prezentate in noul Office informatii mult mai detaliate despre documentul la care lucram, astfel incat sa beneficem de o gama larga de informatii care ne va usura munca.
In noua versiune Microsoft Office 2010 aveti posibilitatea de aceasta data sa salvati documentele pe SkyDrive si sa le impartasiti si celorlalti doar la un click distanta.


In ceea ce priveste raspunsul comenziilor date catre aplicatia in care vreti sa creati un document este ca acesta este foarte rapid, putandu-va bucura de o rapiditate mult mai mare in creareea documentului dvs. intr-un timp mult mai scurt.
Un tutorial despre cum sa folositi acest pachet Microsoft Office 2010 il puteti urmarii aici:


Daca doriti sa incercati Microsoft Office 2010, versiunea de proba, o puteti face descarcandu-l absolut gratuit de pe site-ul oficial microsoft de pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon