HJSplit - program de impartit si lipit fisiere mari

Vreti sa impartiti sau sa lipiti un fisier sau mai multe fisiere mari si nu stiti cu ajutorul carui program puteti face acest lucru?
Solutia ideala cu care puteti imparti fisierele mari foarte usor se numeste HJSplit, un program cu o interfata foarte simpla, care va va ajuta sa efectuati aceasta operatie fara cunostinte in acest domeniu.
Acest program de impartire a fisierelor mari, HJSplit, iti ofera posibilitatea de a imparti si totodata lipi orice fisier doresti cu o dimensiune prestabilita, astfel incat stocarea acestora sau urcarea lor pe diferite site-uri sa se faca mult mai usor si mai rapid.
Odata setat programul sa imparta fisierul dorit, durata de impartire nu este mare, deoarece aceasta aplicatie se misca foarte rapid.
Un plus al acestui program este acela ca nu necesita instalarea lui pe calculator, acesta avand ca dimensiune  doar 300kb, ceea ce inseamna ca nu solicita mai deloc calculatorul dvs.


Pentru a incepe a imparti sau lipi fisiere mari cu ajutorul acestui program HJSplit, o puteti face descarcandu-l gratuit de pe urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon