Atlas Navi - Conduceti si castigati bani / Drive to earn cu NFT-uri

 


Atlas Navi este prima aplicatie care va rasplateste in tokeni Navi, in timp ce conduceti, care ulterior ii puteti vinde si transforma in bani reali, pretul acestor pornind initial de la 0,10$.

Atlas Navi utilizeaza tehnologia blockchain, in care puteti avea propria masina NFT iar utilizand aplicatia in timp ce conduceti, veti castiga jetoane MILE in functie de distanta pe care o parcurgeti, dupa care le puteti transforma in jetoane Navi, 10 MILE reprezentand 1 jeton NAVI.

In aplicatie va puteti trece foarte multe informatii utile despre masina proprie, precum modelul masinii pe care il detineti, anul fabricatiei, data urmatoarei inspectii periodice, data expirarii asigurarii auto, precum si kilometrii pentru urmatorul schimb de ulei, toate aceste informatii pastrandu-le in acceasi aplicatie cu care navigati.

De asemenea, cu aplicatia Atlas Navi, puteti filma si fotografia in timp real drumul pe care il parcurgeti si trimite avertizari cu ceea ce gasiti pe drum pentru a ii ajuta si pe ceilalti soferi.

In momentul de fata Atlas Navi se poate descarca in versiunea beta de aici, atat pentru andriod, cat si pentru iphone iar foarte important pentru a va creea un cont, va este necesar un referral code. Puteti utiliza acest cod: tjdtdc pentru a va inregistra.

Asadar, Atlas Navi este o aplicatie drive to earn foarte buna pentru a castiga bani in timp ce conduceti, pe care o puteti testa si acumula jetoane MILE pana apare versiunea finala.


EmoticonEmoticon