Canva online - program de facut prezentari grafice pentru social media

 Canva este cel mai cunoscut program online de facut prezentari grafice intr-un timp relativ scurt, deoarece acest program online va pune la dispozitie instrumente de proiectare si creare premium care pot fii utlizate foarte usor chiar si de un incepator.

Cu ajutorul acestui program online, Canva, puteti creea de la fundaluri pentru continutul dvs video si pana la carti de vizita, postere, afise si imagini cu efecte grafice premium.

Canva va pune la dispozitie sabloane moderne gata facute, la care puteti adauga si personaliza pe fiecare dupa bunul plac, in asa fel incat rezultatul sa fie unul uimitor, aratand ca unul facut de un profesionist.

Daca sunteti activ pe social media, Canva reprezinta o sursa foarte buna de inspiratie, care va pune la dispozitie crearea de povesti si postari pentru Facebook si Instagram, postari pe Twitter, compilatii video pentru TikTok si pana la anunturi pentru aceste platforme.

Un tutorial video cu ce puteti sa faceti pe aceasta platforma de prezentari grafice, Canva, si cum o puteti utiliza urmariti aici:


Pentru a incepe a utiliza acest program de creat si editat prezentari grafice, Canva online, o puteti face acesand urmatorul link: Canva online


EmoticonEmoticon