Program de filmat pe PC / laptop - Movavi Screen Recorder download

 Movavi Screen Recorder este un program de filmat desktopul calculatorului sau laptopului, de fiecare data atunci cand vreti sa inregistrati video ceva de pe desktopul dvs., de la jocuri si pana la apeluri video.

Acest software de inregistrare video are o interfata foarte usoara de folosit, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai experimentati, prezentand un meniu intuitiv, astfel incat de fiecare data cand vreti sa inregistrati activitatile pe care le faceti pe ecranul dvs, fie ca faceti un tutorial video, fie ca inregistarti apelurile video cu prietenii sau pur si simplu cand va jucati, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti programul, alegeti optiunile pe care le doriti si dati play.

Movavi Screen Recorder va permite sa salvati rezultatul final in cele mai populare formate precum AVI, MP4, MP3, MOV si GIF. 

In afara ca puteti filma pe PC / laptop, Movavi Screen Recorder va permite sa inregistrati si doar audio sau sa taiati partile care nu va plac din rezultatul dvs, practic avand 3 mari utilitati in acest software, putand inregistra si sunete si edita partile nefavorabile.

Mai jos aveti si un tutorial video cum sa utilizati acest program de filmat pe PC / laptop, Movavi Screen Recorder:


Pentru a descarca acest program de filmat pe PC / laptop, Movavi Screen Recorder accesati urmatorul link de download:



EmoticonEmoticon