Program de scris dupa dictare in romana | Dictation.io

 Aveti o compunere, un referat sau pur si simplu de trimis un mesaj de pe calculator si vreti sa scrieti dupa dictare intr-un timp cat mai scurt? Nimic mai simplu, Dictation.io este un program online de scris dupa dictare, atat in limba romana folosind diacritice, cat si in alte limbi precum engleza, franceza, spaniola sau italiana.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pe Google Chrome acest program online de scris dupa dictare, Dictation.io, dupa care sa incepeti sa pronuntati cat mai corect si nu foarte repede textul pe care vreti sa il scrieti pe calculator la microfonul dvs. iar in cateva minute in functie de lungimea textului, rezultatul textului il veti regasi pe ecranul calculatorului.

Intotdeauna dupa ce ati terminat de pronuntat textul, verificati intreg textul aparut pe ecran, pentru a nu avea greseli gramaticale sau erori in recunoasterea cuvintelor pronuntate de dvs.

Dupa ce rezultatul este verificat si totul este in regula, va puteti copia sau salva textul rezultat in pdf, word sau orice alt program pe care il doriti.

Dictation.io este solutia ideala de a scrie la calculator sau pe telefon dupa dictare, astfel incat sa obtineti textul mult dorit pe ecranul dvs. intr-un timp foarte scurt.

Un tutorial despre cum puteti scrie dupa dictare pe calculator cu acest program online aveti urmatorul video:

Pentru a folosi acest program de scris dupa dicatre in limba romana accesati urmatorul link: Dictation.io


EmoticonEmoticon