PhotoFancy - Program de editat poze online

PhotoFancy este un program de editat poze online, unde ai posibiltatea de da o noua interfata fotografiilor tale, doar prin cateva clickuri.
Acest site de modificat poze sau imagini este foarte usor de folosit, astfel incat este accesibil orcarui utilizator, chiar daca este incepator in acest domeniu al editarii pozelor.
Pentru a putea edita o poza pe acest site PhotoFancy, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o incarci pe acest site (fie de pe calculatorul propriu fie de pe contul de Facebook), dupa care vei avea la dspozitie in partea dreapta o serie de optiuni care va da stralucire pozei dvs., o va face exact asa cum va doriti.
Puteti edita poza dvs.cu ajutorul acestui site, fie prin ajustarea contrastului si luminozitatii, fie prin culorii cat mai vioi, fie prin adaugarea de diferite efecte (efecte amuzante sau efecte profesionale), fie prin corectarea ochiilor rosii, cat si prin adugarea de diferite rame.
Rezultatul pozelor editate cu acest site PhotoFancy, va fi unul uimitor, astfel incat va veti bucura de o poza mult mai frumoasa.

Pentru a incepe a edita poze cu acest program PhotoFancy, intrati aici: PhotoFancy.ro


EmoticonEmoticon