Cel mai bun antivirus 2015 - Comodo Antivirus Free

Comodo Antivirus Free este un software de securitate foarte bun pentru calculatorul dvs., deoarece acesta recunoaste si indeparteaza imediat orice amenintare, fie virusi, malware sau spyware.
Acest antivirus, Comodo Antivirus Free, este considerat cel mai bun antivirus gratuit din 2015, deoarece acesta va pune la dispozitie cele mai multe functii de securitate pentru sistemul dvs. de operare, fata de celelalte antivirusuri, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru dvs., stiind ca sistemul este protejat in proportie de 100%.
Interfata acestui antivirus este una simplista, ceea ce va va face sa va familiarizati foarte repede cu aceasta si sa puteti accesa cu o mai mare usurinta toate optiuniile pe care antivirusul le are in componenta.
Cu ajutorul acestui antivirus gratuit va puteti scana sistemul in totalitate, o parte din acesta sau orice alt fisier sau dosar care credeti ca este infectat. Pentru o siguranta mai mare a sistemului dvs., puteti programa Comodo Antivirus Free sa scaneze zilnic sau saptamanal.
Puteti naviga linistit pe internet, deoarece acest antivirus scaneaza in timp real orice pagina web pentru a detecta si indeparta imediat posibilele amenintari de orice tip.


Un alt avantaj al acestui antivirus gratuit este acela ca nu ingreuneaza mult buna functionare a sistemului in timp ce este programat sa scaneze, putand astfel naviga pe calculator fara probleme.
Puteti descarca si incerca acest antivirus gratuit, Comodo Antivirus Free, probabil cel mai bun antivirus gratuit din 2015, pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon