Program de ascultat muzica - Foobar2000

Foobar2000 este un program de ascultat muzica, un player audio freeware, dezvoltat de Peter Pawlowski pe 20 decembrie 2001.
Acest program are in componenta o interfata simpla care il ajuta pe utilizator sa se familiarizeze intr-un timp cat mai scurt cu aceasta, care la randul ei poate fi personalizata in diferite moduri dupa bunul plac.
Foobar2000 iese in evidenta cu anumite functii care pun pe primul loc calitatea cat mai buna a sunetului, aceste functii permitandu-va sa va bucurati de melodiile preferate la un standard cat mai inalt al claritatii sunetului.
O alta caracteristica foarte importanta a acestui program este ca supoarta foarte multe formate audio, ca de exemplu: MP1, MP2, MP3, MPC, WMA, WAV, WavPack, AAC, AIFF, Ogg Vorbis, CD, SND, AU, FLAC / OGG FLAC, Opus si Speex.


Cam acestea sunt cele mai importante caracteristici ale acestui program: calitate inalta a sunetului, interfata simpla si personalizabila, foarte multe formate audio suportate plus alte multe carcateristici pe care le veti descoperi la utilizarea acestuia.
Daca vreti sa incercati acest program de ascultat muzica, Foobar2000, o puteti face descarcandu-l de pe urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon