Program pentru curatare si optimizare calculator - Cel mai bun

Cautati un program gratuit de curatare si optimizare a calculatorului dvs.?
Daca da CCleaner este programul pe care il cautati, deoarece acesta este cel mai bun program de acest gen.
CCleaner este foarte eficient in curatarea si optimizarea calculatorului, astfel asigurandu-ne cea mai buna performanta a rularii sistemului nostru de operare.
Cele mai importante caracteristici ale acestui program consta in faptul ca ruleaza cu o viteza si o eficienta foarte mare in operatiile de scanare, reparare, are in componenta o interfata foarte usor de folosit si faptul ca este absolut gratuit, astfel incat sa il poata folosi oricine la intreaga lui capacitate.
Acest program va scapa de orice fisier inutil si va prezinta toate aspectele legate de sistemul de operare, in care puteti cauta si sterge ceea ce doriti.
Atentie ! CCleaner va intreaba de fiecare data daca sunteti sigur ca vreti sa stergeti un fisier, asa ca aveti grija ce stergeti pentru a nu afecta sistemul de operare, de aceea este de preferat ceea ce nu cunoasteti sa nu stergeti.


Un tutorial despre instalarea si folosirea acestui program gasiti aici:


Asadar daca doriti sa va mentineti sistemul de operare curatat si optimizat, CCleaner este solutia ideala, deoarece este foarte rapid, de dimensiuni mici, are o interfata usoara de folosit pentru orice utilizator si este complet gratuit.
Pentru a descarca acest program de curatare si optimizare calculator, CCleaner, accesati urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon