GIMP - program de modificat poze gratis | Download

GIMP (GNU Image Manipulation Program) este un program gratuit de modificat poze sau imagini, disponibil pentru sisteme de operare precum Microsoft Windows, Linux, OS X, Solaris, AmigaOS 4, OpenBSD si FreeBSD.
Acest program de editare foto, GIMP, poate fi folosit pentru retusarea, redimensionarea, decuparea, convertirea in diferite formate a pozelor, precum si multe alte optiuni cu care sa obtineti rezultatul dorit.
Gasim in acest program aproximativ 150 de efecte si filtre standard, efecte precum Blur, Motion Blur, Zgomot si Umbrire. In afara de aceste efecte gasim instrumente cu care putem modifica cu usurinta o poza prin creion, pensula, guma, umplere galeata, selectie obiect si inserare text, astfel putand modifica orice obiect exact cum ne dorim, fie ca dorim sa ii dam o alta culoare sau sa aprindem mai mult aceea culoare, fie ca vrem sa creeam un obiect sau pur si simplu sa il editam pe cel existent cu ajutorul creionului si celorlalte instrumente.


Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest program de modificat poze, GIMP, puteti viziona tutorialul video de mai jos in care veti vedea de ce este in stare acest program si ce puteti face cu ajutorul lui pentru a edita poze sau imagini dupa bunul plac.


Acum pentru a descarca acest program de modificat poze, GIMP, o puteti face accesand urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon