Program de gasit si instalat drivere - DriverPack Solution

DriverPack Solution este un program de gasit si instalat drivere pentru orice sistem de operare folosit.
Acest program odata rulat detecteaza automat toate driverele necesare instalarii sistemului de operare intr-un timp cat mai scurt, fata de o cautare manuala, dupa care le puteti instala imediat.
DriverPack Solution este disponibil in doua variante, si anume varianta online, care are o marime de aproximativ 10 MB, iar pentru a cauta si instala driverele sistemului dvs. aveti nevoie de o conexiune de internet pentru a le descarca din baza de date si o varianta offline cu o marime de aproximativ 8 GB, unde va trebui sa descarcati toata baza de date cu toate driverele disponibile.
Interfata acestui program este una foarte usoara de folosit, acest lucru facandu-va sa intelegeti folosirea programului intr-un timp cat mai scurt, fara alte batai de cap.


In afara ca DriverPack Solution va gaseste driverele necesare, acesta va ofera si posibilitatea de a le actualiza pe cele vechi, pentru a va bucura de sistemul dvs. de operare la o capacitate cat mai buna.
Acum pentru a descarca acest program de gasit si instalat drivere, DriverPack Solution, atat versiunea online, cat si versiunea full, accesati urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon