Program de editat video - Sony Vegas (cel mai bun si cel mai nou)

Sony Vegas este un program de editat video, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti. Este unul dintre cele mai folosite programe de editat/modificat video, acesta fiind foarte usor de utilizat pentru cei care au un minim de cunostinte in acest domeniu.
In afara ca cu acest program puteti edita orice tip de video, mai aveti posibilitatea si de a creea si filmulete din poze cu muzica pe fundal, la care puteti adauga diferite efecte, atat la text cat si la poze.
In clipurile video pe care doriti sa le editati, aveti posibilitatea de a adauga peste 30 de efecte de sunet, peste 300 de filtre si efecte speciale pentru text si pentru calitatea imaginii.
Acest program de editat filmulete dispune de functii complexe pentru utilizarea lui de catre un amator, asa ca am sa va prezint mai jos cateva tutoriale despre folosirea acestui program, pentru a fi mai usor de utilizat de catre oricine si pentru a realiza clipurile video pe care le doriti.


 



Acest program de editat, modificat sau creeat video Sony Vegas, unul dintre cele mai bune programe de acest tip poate fi descarcat in varianta trial de pe urmatorul link de download:
Sper ca va este de folos acest program de editat video si tutorialele video despre cum sa il utilizati.


EmoticonEmoticon