NOD32 Antivirus 7 Download (cel mai bun antivirus gratuit)

NOD32 Antivirus 7 este un antivirus gratuit oferit de catre cei de la Eset. Cu ajutorul acestui antivirus calculatorul dvs ramane protejat 24 din 24 de ore de amenintaurile virusilor, pe care puteti sa ii luati fie dupa internet, fie dupa CD-uri virusate, stick-uri si asa mai departe.
Cu NOD32 Antivirus 7 aveti protectie totala, fie ca jucati un joc sau ca navigati pe internet aceasta aplicatie munceste pentru dvs in vederea amenintarilor la care sunteti dispus prin legatura cu surse externe.
Antivirusul este foarte usor de utilizat, acesta avand diferite optiuni cu care sa va scanati sitemul de operare, fie ca doriti sa scanati tot sistemul, fie ca doriti sa scanati doar un fisier, document sau o partitie.
Un plus al acestui antivirus este acela ca acesta nu va ingreuneaza sistemul de operare la rularea acestuia. Este silentios in timpul rularii.

NOD32 Antivirus 7 este disponibil la download gratuit, putand fii testat pentru o perioada de 30 de zile. Pentru download accesati urmatorul link:


EmoticonEmoticon