Program de facut filmulete din poze cu muzica si efecte

Vreti sa faceti un filmulet din poze (fotografii) cu muzica, efecte si text si nu stiti cu ce program sa faceti? Iata un program foarte usor de folosit, cu interfata in limba romana cu ajutorul caruia puteti face un filmulet din poze cu muzica si efecte in doar cateva minute.
Programul de facut filmulete din poze cu muzica si efecte se numeste Picasa 3.9, acesta fiind dezvoltat de Google. Cu acest program in afara ca puteti face filmulete din poze, mai puteti modifica si poze, creea colaj foto cu diferite efecte si mai poti creea o prezentare cu slide-uri.
Picasa 3.9 este foarte usor de folosit, tot ceea ce trebuie sa faci pentru a creea un filmulet din poze este sa incarci pozele in program cu ajutorul optiunii File - Open Folder sau Open File din meniu, dupa care in partea de sus aveti trei optiuni:
- Play Fullscreen Slideshow - aici puteti vedea pozele intr-o prezentare slideshow;
- Create Photo Collage - aici poti creea un colaj foto cu diferite efecte;
- Create Movie Presentation - aici poti crea filmuletul propriu-zis din poze, unde poti baga si o melodie pe fundal (daca filmuletul este mai lung si vrei sa lipesti doua melodii gasesti aici un program cu care poti face asta) si unde poti adauga diferite efecte. Aici poti aseza pozele exact in ce ordine vrei, prin tragerea fiecarei poze unde vrei, poti adauga un text fie pe poza, fie intr-o pagina simpla de ce culoare doresti, unde poti adauga si un efect textului.
Acest program de facut filmulete din poze cu muzica si efecte, Picasa 3.9 il puteti descarca gratuit de pe urmatorul link-ul de download:


EmoticonEmoticon