JibJab - Creeaza filmulete video funny/amuzante cu tine si prietenii tai

JibJab este un site cu ajutorul caruia poti creea filmulete video funny/amuzante cu tine si prietenii tai, punandu-va fata voastra in filmuletele video amuzante.
Pe acest site JibJab ai posibilitatea de a te amuza impreuna cu prietenii tai de filmuletele amuzante puse la dispozitia voastra de a le personaliza prin punerea fetelor voastre in clipuri.
Pentru a creea filmulete video funny/amuzante cu tine si prietenii tai trebuie sa iti faci un cont pe acest site JibJab sau te poti conecta cu contul tau de facebook.
Poti face o surpriza haioasa unui prieten, deoarece dupa ce ai creat filmuletul cu tine sau prietenul tau, o poti trimite prin email acestuia.
Pe JibJab poti pune fetele voastre pe mai multe categorii de filmulete video, ca de exemplu: filmulete amuzate de zile de nastere, pentru indragostiti, de sarbatori (Craciun, Paste, Halloween), de ziua mamei, tatalui, filmulete de multumiri, felicitari si multe altele care te vor binedispune.
Dupa ce vei creea un filmulet video funny (amuzant) cu fata ta sau fetele prieteniilor tai, ai posibilitatea de a previzualiza acest clip doar cateva secunde, deoarece pentru al vizualiza in intregime si al trimite unui prieten sau de al salva trebuie sa iti achizitionezi un abonament de 18 dolari pe an.

Iata mai jos despre ce este vorba in filmuletul video:


Pentru a creea filmulete video funny (amuzante) o poti face accesand site-ul JibJab aici: www.jibjab.com
Cum vi se par filmultele video de pe JibJab?


EmoticonEmoticon