Phixr - program de editat/modificat poze online

Phixr este un program de modificat/editat poze online, fara a mai fi nevoie de instalarea unui program, deoarece cu acest program poti edita poze online foarte usor fara batai de cap.
Acest program de modificat poze va permite sa adaugati tot felul de efecte fotografiiei dvs, de la efecte amuzante si pana la efecte de design, in care puteti pune in atentie deosebita personajul principal prin culori vioi si o claritate mult mai puna.
Cu acest program de editat poze mai puteti adauga si obiecte, text si clipart, puteti redimensiona sau roti o poza, puteti adauga efectul de oglinda sau puteti inlatura efectul ochiilor rosii, care strica o poza, astfel incat ca poza dvs sa arate asa cum va doriti.
Phixr dispune de o gama numeroasa de optiunii avansate cu care va puteti modifica poza asa cum doriti intr-un mod foarte usor, puteti modifica culoriile pozei dvs in mai multe feluri, pueti adauga un text, de unde puteti alege din cele peste 200 de fonturi puse la dispozitie de acest program de editat poze, la care ii puteti adauga diverse efecte (exemplu: efect de umbra).
Asadar pentru cei care isi doresc sa modifice (editeze) poze cu ajutorul unui program online, fara a mai fi nevoie de instalarea acestuia, puteti incerca acest program de editat poze online accesand urmatorul link: www.phixr.com 


EmoticonEmoticon