Program de recuperat date, fisiere si poze sterse (cel mai bun)

Data Recovery Wizard este unul dintre cele mai bune programe de recuperat date, fisiere si poze sterse de pe calculator, chiar si dupa formatare.
Acest program de recuperat fisiere, date si poze sterse, Data Recovery Wizard, este un program usor de folosit cu ajutorul caruia poti recupera in intregime poze, documente, fisiere si orice ai sters din greseala intr-un timp foarte scurt, chiar dupa formatarea Hard Disk-ului. In plus poti recupera date si fisiere chiar si dupa carduri de memorie, aparate de fotografiat, stick-uri, telefoane mobile si orice alt dispozitiv de pe care a fost sters din greseala un fisier.
Cu acest program de recuperat date, Data Recovery Wizard, ai posibilitatea de a recupera fisiere cu o marime de pana la 2 GB gratuit, deoarece acest program se afla in stadiul FREE iar pentru a recupera fisiere mai mari il poti achizitiona de pe site-ul oficial.
Data Recovery Wizard este disponibil pentru sistemele de operare Windows XP, Vista, 7 si 8 si pentru Mac.
In concluzie Data Recovery Wizard este unul dintre cele mai bune programe de recuperat date, fisiere si poze sterse de pe orice dispozitiv intr-un timp cat mai scurt iar pentru a-l descarca o poti face accesand urmatorul link de download:



EmoticonEmoticon