Winamp pentru Android Download

Winamp este unul dintre cele mai folosite playere de redat muzica din intreaga lume.
Winamp pentru Android este un player de redat muzica pentru mobil, avand incluse optiunii de sincronizare audio prin WiFi.
Acest program este solutia ideala de a asculta muzica ta preferata pe Android, avand o interfata foarte usoara de folosit, aceasta dandu-va posibilitatii multiple de folosire: de a amesteca, a repeta una sau toate melodiile, de a trece de la o melodie la alta, de a creea o lista de redare cu melodiile preferate si multe altele.
Acest program de redat muzica Winamp pentru Android va ofera diferite informatii despre melodii, ca albumul din care face parte, artistul care canta melodia si durata acesteia. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti cauta o melodie, vizualiza istoricul de redare si cea mai importanta functie pe care o are este aceea ca va puteti sincroniza muzica de pe telefon cu cea de pe Desktopul calculatorului dvs, putand schimba, cauta sau alege orice melodie de pe calculator direct de pe telefon.
Pentru a descarca acest program de redat muzica Winamp pentru Android o puteti face accesand urmatorul link de download:




EmoticonEmoticon