Kaspersky Download Antivirus 2014 - cel mai nou

Kaspersky Antivirus 2014 este un antivirus ce iti protejeaza calculatorul impotriva virusilor de pe internet.
Kaspersky este antivirusul ideal de a-ti proteja sistemul tau impotriva programelor malware ce se gasesc peste tot pe internet. Acest antivirus iti ofera protectie impotriva site-urilor suspecte de virusi, impotriva hotilor care iti pot sustrage informatii personale si previne orice tip de acest fel, astfel incat ca tu sa fii protejat impotriva acestor elemente malware la care esti predispus in fiecare zi in care folosesti PC-ul.
Cu ajutorul acestui antivirus Kaspersky puteti scana tot sistemul dvs sau puteti scana orice folder, director sau fisier care vi se pare suspect. Un alt aspect important al acestui antivirus este acela ca acesta nu ingreuneaza functioanrea calculatorului dvs, acesta consumand un minim de resurse.
In cazul in care primiti mesaje, emai-uri sau vreti sa accesati un site, acest antivirus va avertizeaza in legatura cu acestea daca contin vrun virus si blocheaza accesul lor.
Acest antivirus Kaspersky este disponibil la download gratuit pentru o perioada de 30 de zile unde il puteti testa pentru a va convige de ceea ce poate acest antivirus.
Astfel pentru download Kaspersky Antivirus 2014 gratuit accesati site-ul oficial pe urmatorul link de download:


EmoticonEmoticon