Cel mai bun program de tradus online

Dictio este cel mai bun program de tradus, fiind un dictionar complet, unde ai posibilitatea de a traduce dintr-o limba in alta intr-un timp cat mai scurt. Poti traduce din limba romana in limba engleza sau franceza si invers fara batai de cap, tot ceea ce trebuie sa faci este sa scrii in casuta corespunzatoare textul tau iar acest program de tradus va detecta imediat in ce limba este iar tu nu trebuie decat sa selectezi limba in care vrei traducerea si gata ai texul tradus.
Acest program de tradus dispune si de dictionare medicale si juridice unde iti vor fi explicatii termenii pe care nu ii stiti in detaliu, acest dictionar fiind foarte util pentru elevi, studenti si profesori.
O alta optiune a acestui program de tradus este aceea ca are pus la dispozitia dvs. si un dictionar englez de sinonime si antonime.
Dictio are in componenta si dictionarul explicativ al limbii romane, unde veti gasi peste 400 000 de definitii care te vor ajuta in intelegerea oricarui cuvant.
Asadar Dictio este cel mai bun program de tradus din limba engleza in romana si invers sau oricare limba de pe intreaga planeta. Pentru a traduce texte cu ajutorul acestui program de tradus acceseaza urmatorul link: www.dictio.ro

1 comentarii:


EmoticonEmoticon