Program de machiaj online si hairstiling - Taaz Virtual Makeover

Taaz Virtual Makeover & Hairstiling este un program de machiaj online, unde femeiile pot retusa poze prin aplicarea de machiaje diferite.
Taaz este un program de machiaj online foarte usor de folosit, tot ceea ce trebuie sa faci este sa incarci propria poza pe acest site, dupa care aveti posibilitatea de a schimba culoarea parului, coafura si de a aplica machaje de tot felul pentru a obtine poza dorita.
In afara ca cu acest program puteti adauga machiaje si schimba coafura dvs, mai aveti posibiltatea de a aduce diverse modificari asupra pozei, ca de exemplu puteti adauga diferite accesorii ca ochelarii de soare sau diferite look-uri a diverse vedete ca Lady Gaga sau de a adauga efectul filmului celebru Avatar sau efectul Cleopatra si multe altele care le veti descoperi in acest program minunat.
Dupa ce ati modificat poza asa cum o doriti, atat din punct de vedere al machiajului, cat si din punctul de vedere al coafurii, aveti posibilitatea de a o salva pe calculatorul dvs, de a o trimite pe retele de socializare sau o puteti printa direct.
Pentru a incepe a modifica poze cu ajutorul acestui program de machiaj online si hairstiling, Taaz puteti incepe prin accesarea urmatorului link: www.taaz.com

Un alt program de machiaj gasiti aici.


EmoticonEmoticon