Program de stins PC-ul - Program de oprit calculatorul automat

Cautati un program de stins / oprit calculatorul (PC) dvs? Iata un program cu ajutorul caruia puteti sa programati calculatorul sa se opreasca automat dupa un interval de timp ales de dvs.
Acest program de stins / oprit calculatorul automat se numeste Sleep Timer si este un program foarte usor de folosit, putand fii utilizat de catre oricine fara batai de cap.
Interfata acestui program de stins (oprit) PC-ul are un meniu simplu de folosit, avand la indemana trei optiuni in partea stanga si anume: Countdown (stingerea calculatorului dupa un interval de timp pus de noi), Inactivity (daca nu mai folosesti calculatorul deloc, acesta optiune il opreste dupa timpul pe care l-ai pus la optiunea "Perform action in ") si Time (stingere la o anumita ora pusa de noi).
In partea dreapta avem alte 3 optiuni, acestea fiind: Hybernate (in acestea optiune calculatorul nostru hiberneaza), Restart (calculatorul se restarteaza) si Shutdown (calculatorul se opreste). Aceste optiuni le selectam atunci cand suntem inactivi la calculator, atunci cand timpul de la "Perform action in" se scurge intra in functiune una dintre aceste optiuni.
Cam acestea sunt optiuniile pe care le aveti la acest program de stins calculatorul automat Sleep Timer. Simplu nu?
Pentru a descarca acest program de stins / oprit calculatorul (PC), Sleep Timer accesati urmatorul link de download:



EmoticonEmoticon