Antivirus pentru Android - Bitdefender Download

Cautati un antivirus gratuit pentru Android si nu gasiti? Iata ca navigand pe internet am gasit Bitdefender Antivirus, o aplicatie care scaneaza si detecteaza orice virus de pe dispozitivele ce ruleaza pe Android. Aplicatia Bitdefender Antivirus pentru Android este foarte usor de instalat si de utilizat, aceasta avand un impact foarte mic asupra bateriei telefonului, neconsumand bateria si nu ingreuneaza deloc sistemul de operare, ceea ce o face cea mai recomandata aplicatie de a-ti proteja si securiza telefonul impotriva celor mai noi tipuri de amenintari.
Cu ajutorul acestui antivirus pentru Android puteti scana tot sistemul sau doar o parte din el, un fisier care vi se pare suspect in doar cateva secunde. De asemenea aplicatiile noi instalate sunt scanate automat sau acest antivirus va previne in legatura cu o aplicatie pe care vreti sa o instalati, daca aceasta contine vreo amenintare pentru sistemul dvs Android.
Aplicatia Bitdefender Antivirus pentru Android este disponibila gratuit pe site-ul oficial Bitdefender si o puteti downloada de mai jos.

Daca vreti sa descarcati aceasta aplicatie o puteti face gratuit accesand link-ul urmator:


EmoticonEmoticon