Program de modificat vocea (cel mai bun)

Vreti sa va modificati / schimbati vocea si nu stiti cu ajutorul carui program puteti sa faceti acest lucru.
Iata un program de modificat vocea (cel mai bun) cu care puteti modifica vocea in timp real: AV Voice Changer Software 8.0 Diamond.
Acest program AV Voice Changer este o aplicatie cu ajutorul careia puteti capta si modifica (schimba) vocea dvs. sau oricare voce prin intermediul functiilor de care acesta dispune si prin adaugarea de diferite efecte, astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul unic.
In afara ca ne putem modifica vocea, cu acest program avem posibilitatea de a adauga si diferite sunete pe fundal, astfel creeand un alt ambient fata de cel real. Mai putem creea si diverse sunete de animale, inlocui, schimba sau elimina diferite voci din fisiere audio sau video si putem imita absolut orice voce a oracarei persoane.
Acest program AV Voice Changer este solutia ideala de a modifica vocea dvs sau a oricarei persoane, fiind unul dintre cele mai bune program de acest fel.
Un tutorial despre cum sa folositi acest program aveti mai jos.



Cel mai bun program de modificat vocea, AV Voice Changer, poate fi descarcat in versiunea trial si testat dupa urmatorul link de download:

1 comentarii:

slab program si nici nu te lasa sa probezi alte efecte ,doar unul gros pe care l fac lejer si din pc ,e cel mai naspa program ,uninstal.


EmoticonEmoticon