Cum schimbi parola la Yahoo Messenger

Vrei sa schimbi parola la Yahoo Messenger si nu sti cum sa faci acest lucru? Iata mai jos un tutorial care te invata pas cu pas cum poti schimba parola Yahoo Messenger in doar cateva secunde, foarte usor.
In primul rand pentru a schimba parola de Messenger conecteaza-te la contul tau de Messenger cu ID-ul si parola ta actuala.
Acum dupa ce te-ai conectat ai sus in stanga optiunea "Messenger", dai click pe ea si alegi de acolo "My Account Info".  Acum se va deschide pagina de internet Yahoo unde trebuie sa introduci parola ta actuala pentru a intra in cont.
Odata intrat in cont ai la optiunea "Sign-In and Security" - "Change your password", dai click aici si iti va aparea un formular unde iti poti schimba parola de Messenger.
In primul rand introduci parola ta actuala, dupa care in al doilea rand introduci noua ta parola. Acum apasati "Save" de mai jos pentru a salva noua parola.
Gata asta este tot, acum cand vrei sa te conectezi la contul tau de Yahoo Messenger trebuie sa folosesti noua parola.
Daca nu va descurcati nu ezitati sa ma contactati cu ajutorul formularului de mai jos pentru a va da mai multe detalii despre schimbarea parolei de Messenger.


EmoticonEmoticon