Cum instalezi Windows 7. Tutorial de instalare Windows 7

Tutorial de instalare Windows 7.
Nu stiti cum sa instalati sistemul de operare Windows 7? Iata mai jos un tutorial care va explica pas cu pas cum trebuie sa instalati fara probleme noul sistem de operare Windows 7:
1. In primul rand trebuie sa faceti calculatorul sa booteze CD-ul cu Windows 7. Acest lucru se face in felul urmator: la pornirea calculatorului o sa ne apara pe monitor un meniu in partea de jos, care ne va indica ce tasta sa apasam pentru a intra in meniul BIOS-ului, aceasta tasta este F2 sau DEL, depinde de calculator. Odata ajunsi in BIOS dam click pe optiunea BOOT. Va aparea o lista in care noi trebuie sa punem pe prima pozitie CD-ROM Drive (vi se explica in partea dreapta cum puteti face acest lucru). Acum apasam tasta F10 pentru a salva si alegem YES. Calculatorul va reporni si va boota CD-ul cu windows.
2. Abia de acum incepe instalarea propriu-zisa a windows-ului. Dupa repornirea calculatorului cand ni se va cere sa booteze windows-ul apasam ENTER si imediat va incepe bootarea CD-ului. In continuare ne va aparea o fereastra unde putem alege limba de instalare, tara si limba tastaturii dupa care dam NEXT.
 In fereastra urmatoare dam INSTALL NOW pentru a incepe instalarea windowsului.
3. In continuare in fereastra aparuta putem crea partitiile, daca nu le avem create de la windows-ul precedent sau le pastram pe cele vechi si selectam prima pozitie, si anume Partition 1 (sau partitia C) pentru a instala Windows 7 si dam NEXT.
 Acum asteptam instalarea windows-ului, care pe parcursul instalarii se va restarta, iar dupa repornire de aceasta data NU mai apasam nici o tasta.
4. Dupa instalarea windowsu-ului ni se va cere un nume de utilizator pentru Windows (user name) si un nume pentru calculator dupa care dam NEXT.
5. Urmatorul pas consta in punerea unei parole si a unui indiciu care ne va aminti parola propriu-zisa.
6. Ultima fereastra aparuta ne recomanda sa alegem actualizarile existente, ceea ce vom face.
  Asta este tot. Acum va puteti bucura de sistemul dvs. de operare Windows 7.
  Va urez bafta !


EmoticonEmoticon