P.S.I Love You

P.S.I Love You
In acest film ne sunt prezentati Gerry (Gerard Butler) si Holly (Hilary Swank), acestia formand un cuplu, care locuiesc in Manhattan. Sunt indragostiti nebuneste unul de celalalt, dar din pacate se confrunta destul de des cu diferite certuri. O tragedie destul de grava se abate asupra lui Gerry, care se imbolnaveste de o tumoare pe creier, care din aceasta cauza acesta moare. Holly dupa aceasta tragedie isi da seama cat de mult conta acesta pentru ea si simte nevoia sa se izoleze, ceea ce si face, se indeparteaza de prietenii sai si de familie pana la varsta de 30 de ani cand aceasta se intoarce acasa.
Prieteni si familia hotarasc sa o incurajeze pe Holly, sa ii ridice moralul, sa isi traieasca viata mai departe, iar in acest timp la usa bate curierul care are un tort insotit de un mesaj de la Gerry pentru Holly.
Pentru inceput aceasta crede ca e o gluma proasta dar pe parcurs descopera ca acesta a aranjat inainte de moartea lui ca Holly sa primeasca o serie de scrisorii care sa o motiveze sa isi traiasca viata in continuare.
Ceea ce se intampla mai departe puteti vedea doar vizionad filmul "P.S I Love You".
Trailer-ul il puteti viziona aici:


EmoticonEmoticon