Plante medicinale des folosite pentru slabit

Plante medicinale des folosite pentru slabit

Pentru a slabi oamenii au preparat diferite ceaiuri din nenumarate plante eficiente, va recomand sa cititi aceasta lista de ceaiuri ce vor fi scrise mai jos, eficiente pentru a slabi si pentru diferite boli si pentru a avea un corp mult mai sanatos si frumos. In cazul in care va hotarati sa urmati o dieta ar fi bina sa inlocuiti lichidele consumate zilnic cu un ceai sanatos preparat din urmatoarele plante:
  • Urzica
Este o planta pe care nu ai cum sa nu o cunosti, ceaiul de urzica este eficient in tratarea virozelor, infectiilor bacteriene, purificarea sangelui si a gripei, din acest motiv este recomandata pentru slabit.
Are actiune asupra sistemului imunitar si limfatic cat si asupra proceselor de formare a globulelor rosii si albe din sange. Este o planta foarte eficienta pentru organism si de aceea nu trebuie sa va lipseasca din casa.
  • Pelinul
Este o planta des folosita in retetele fitoterapeutice si are actiune tonica puternica. Are si el actiuni asupra gripei si a bacteriilor din organism. Trebuie administrat cu atentie deoarece o administratie incorecta poate afecta negativ sistenul nervos si reproducator. In timpul sarcinii se administreaza doar in cazuri extreme si intr-un dozaj corespunzator.
  • Teiul
Ceaiul de tei este cel mai cunoscut ca avand efect asupra gripei si a racelii, prin actiunea sa antitermica, sudorifica, expectoranta si sedativa, regleaza temperatura corpului si durerile in gat.
In amestec cu o lingurita de bicarbonat de sodiu, poate fi folosit pentru gargara in tratamentul amigdalitei.
  • Busuiocul
Trateaza starile de discomfort, ameteli, dureri de cap, este foarte folosit in dietele de slabit, deoarece ajuta organismul sa elimine toxine.

Dupa cum am mentionat mai sus aceste plante va pot ajuta atat pentru sanatatea organismului cat si pentru slabit, va reconand consumarea acestora folosindu-le atat pentru o dieta cat si pentru diferite boli.



EmoticonEmoticon